top
 
 


De subtiliteit van de tinten Ressource biedt het breedst en meest verfijnd kleurenpalet van de markt.
Dit wordt permanent aangevuld door de creatie van nieuwe collecties effen tinten en effect verven.
De technische kwaliteit van Ressource Ressource produceert verven van professioneel niveau in de meest veeleisende categorie :
« verzorgde en decoratieve schilderwerken ».
Deze verven worden gekenmerkt door een hoog rendement, een sterke dekkracht, een groot comfort bij het aanbrengen en een uitstekende chromatische reproduceerbaarheid. Bovendien heeft Ressource een afwerking- en technisch gamma ontworpen, dat aangepast is aan alle soorten ondergronden om de integriteit van de originele tinten te garanderen.
Stalen en kleuradvies Dankzij de handgeschilderde stalen en de ervaring van haar raadgevers creëert Ressource de optimale omstandigheden om de keuze van de klant te vergemakkelijken en een persoonlijk kleuradvies aan te bieden.
De reproduceerbaarheid van de tinten De juistheid van de gekozen tinten kan enkel verzekerd worden, indien ze met onze verven en onze mengmachines gerealiseerd worden.
De Ressource verpakkingen zijn er de garantie voor. Buiten de invloed van het licht, de aard van de ondergrond,
de glansgraad van de afwerking, worden de tinten onderworpen aan een essentiële factor : de kwaliteit van de verfcomponenten.
Het betreft de grondstoffen, de typen harsen en de juistheid van de formules.
Sfeer Ons kleurenpalet heeft als doel de herinnering van het verleden te bewaren, de creativiteit van het heden te weerspiegelen en
open te staan voor de toekomst door regelmatig nieuwe kleurrijke waaiers toe te voegen.